1. Introduktion

Velkommen til Bobby Copenhagen. Ved at anvende vores webshop accepterer du disse betingelser. Det er vigtigt, at du læser og forstår dem før du foretager køb.

2. Produkter

Vi tilbyder en række modeprodukter, som beskrevet på vores hjemmeside. Bemærk at farver og design på produktbillederne kan variere en smule fra de faktiske produkter.

3. Priser og Betaling

Alle priser på webshoppen er angivet i danske kroner (DKK) og inkluderer moms. Betaling kan ske med de betalingsmidler, der er angivet på webshoppen, som f.eks. kreditkort eller mobile betalingstjenester.

4. Levering

Vi leverer kun til adresser i Danmark. Leveringstider er estimerede og afhænger af destinationen. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser forårsaget af leveringstjenester eller uforudsete hændelser.

5. Fortrydelsesret

Som kunde har du ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelsen af varerne. For at gøre brug af denne ret skal du informere os om din beslutning og returnere varerne i deres oprindelige tilstand.

6. Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret på alle produkter, i overensstemmelse med dansk forbrugerlovgivning. Hvis du opdager en fejl ved produktet, skal du kontakte os hurtigst muligt.

7. Persondata

Vi respekterer dit privatliv og behandler alle personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove. Se vores privatlivspolitik for yderligere oplysninger.

8. Ændringer af Vilkår

Bobby Copenhagen forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser når som helst. Det er dit ansvar at holde dig opdateret med de seneste vilkår.

9. Gældende Lov og Værneting

Disse betingelser er underlagt dansk lovgivning. Eventuelle tvister som opstår i forbindelse med disse betingelser, herunder tvister om eksistensen eller gyldigheden af aftalen, skal afgøres af de danske domstole.

 

10. Ansvarsfraskrivelse

Bobby Copenhagen er ikke ansvarlig for indirekte skader eller følgeskader, der opstår som følge af brugen af produkterne købt på vores webshop.

11. Ophavsret og Intellektuel Ejendom

Alt indhold på denne webshop, herunder tekst, grafik, logoer og billeder, er beskyttet af ophavsret og tilhører Bobby Copenhagen eller dets leverandører og partnere.

12. Brug af Webshop

Brugen af denne webshop til ulovlige formål eller aktiviteter, der forstyrrer driften af webshoppen, er strengt forbudt.

13. Links til Tredjepartswebsites

Denne webshop kan indeholde links til tredjepartswebsites. Bobby Copenhagen er ikke ansvarlig for indholdet eller praksis på disse eksterne sider.

14. Ændringer i Produkter og Priser

Oplysninger om produkter og priser kan ændres uden forudgående varsel. Bobby Copenhagen forbeholder sig retten til at foretage disse ændringer.

15. Gyldighed af Tilbud

Specifikke tilbud eller kampagner på denne webshop er kun gyldige i den angivne periode.

16. Modstridende Vilkår

I tilfælde af modstrid mellem forskellige sæt vilkår og betingelser, vil de vilkår, der er mest specifikke for situationen, have forrang.

17. Internationalt Salg og Lovvalg

For internationale salg gælder dansk lovgivning, og enhver tvist vil blive afgjort i danske domstole, medmindre andet er angivet.

18. Ændringer af Algemene Betingelser

Bobby Copenhagen forbeholder sig retten til at ændre disse generelle betingelser på ethvert tidspunkt. Det er kundens ansvar at holde sig opdateret med de seneste vilkår.

19. Firmainformation

Bobby Copenhagen er et registreret selskab i Danmark.

  • Fuldt Firmanavn: DR Corporations
  • CVR-nummer: 78046866
  • E-mailadresse: info@bobby-copenhagen.dk
  • Websted: bobby-copenhagen.dk

For spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores produkter, bestillinger eller handelsbetingelser, bedes du kontakte os via ovenstående kontaktinformationer.

Er du ikke tilfreds? Få dine penge tilbage

Vi er overbeviste om, at vores legetøj og tøj vil underholde dine børn. I det usandsynlige tilfælde, at du ikke er tilfreds, kan du returnere produktet inden for 30 dage efter købet.

Shop nu